Blagovna znamka Bestway®

 

Ker sanjske oaze že dolgo ne obstajajo samo v vrhunskih termah

Berete te besede poleti, ko zunaj pripeka in po dolgem službenem dnevu komaj čakate, da se preoblečete v kratke hlače in ohladite?

Morda pozimi, ko kar sanjate na tisoče nežnih mehurčkov, ob katerih pozabite na jutranje drgnjenje zaledenelih vetrobranskih oken?

Naj bo pomlad, poletje, jesen ali zima, morate vedeti nekaj: obstajajo bazeni – in obstajajo BAZENI.

In pri Bestwayju poznamo samo slednje.

Če še niste slišali za razliko med prvimi in drugimi, se udobno zleknite. V nadaljevanju vam prišepnemo, kako lahko z Bestwayevo kakovostno in raznoliko ponudbo svojo teraso ali dvorišče tudi sami spremenite v nič manj kot romantičen raj ali oazo za najboljše zabave, ki vam jih bodo zavidali vsi sosedje, in to že v 1 dnevu! Če naročite izdelke do 15. ure, jih dobite namreč že naslednji dan!

Čofotanje in pikniki ob bazenu poleti ter sproščeni filmski večeri ob mehurčkih pozimi

Ni lepšega, kot se sprostiti v oazi na domačem dvorišču ali terasi, ko si tega sam zaželiš – brez oziranja na to, kakšna gneča je danes na mestnem bazenu, brez iskanja parkirnega mesta na vedno prezasedenem parkirišču in brez skakanja po sladoled, hot dog in kokakolo zdaj za enega, zdaj za drugega.

Naj gre za masažni ali montažni bazen – prednosti in ponudba raznolikih kakovostnih bazenov Bestway je skorajda neskončna. Mar tudi vam eksotična imena, kot je Maldives HydroJet Pro™, masažni bazen, ki ga lahko uporabljate 365 dni na leto, vzbudijo skomine po ustvarjanju lastnega raja?

masažni bazeni bestway

OPOZORILO!

No, ni pa vse tako sanjsko, kot je videti na prvi pogled. Če masažnemu bazenu dodate še LED-luč, mehki vzglavnik in nosilec za pijačo, ne moremo prevzeti odgovornosti za to, da vas domači preprosto ne bodo več uspeli zvabiti v hišo.

Nič ni večno (se pa bazeni Bestway večnosti zelo približajo)

Če se boste odločili za nakup kakovostnega izdelka Bestway, recimo montažnega ali masažnega bazena, kot je samostoječi montažni bazen Bestway® z vzorcem kamna, vam lahko zagotovimo, da bodo neskončni užitki prav to – neskončni. Vrtna zabava s sosedi? Absolutno. Ura sproščanja po dnevu, polnem sestankov? Nič lažjega. Otroško čofotanje, medtem ko pijete odlično kavo na terasi? Točno tako …

Nasvet pri nakupu ali pomoč? Tudi to je v naši ponudbi!

Potrebujete po več letih novo platno za bazen, rezervni del za napihljiv SUP ali rezervno ščetko za sesalec? Niste prepričani, kako pogosto morate čistiti filter? Nič zato, za našo ekipo so takšna vprašanja mala mal'ca!

Če potrebujete pred nakupom nasvet o izdelkih, se obrnite na našo ekipo za Pomoč pri prodaji Bestway. Skupaj bomo našli pravi izdelek glede na vaše želje in potrebe.
Imate tehnično vprašanje? V tem primeru je pravi naslov naš Podporni center Bestway. S svojimi večletnimi izkušnjami vam bomo pomagali prebroditi vsako na prvi pogled nerešljivo zagato in poskrbeli, da boste s produkti Bestway vedno zadovoljni.
 

Vsi izdelki v spletni trgovini so na zalogi v našem skladišču ali dobavljivi v zelo kratkem času. Najboljše pri vsem? V primeru nakupa v vrednosti 99 € ali več poštnino častimo kar mi!

Ste odkrili napako? Do novega izdelka v 3 korakih

V primeru zahtevka za odpravo napake vas čakajo samo 3 enostavni koraki: pripravite dokumentacijo (kopija računa, fotografija poškodovanega dela in serijska številka), pošljite zahtevek in počakajte 3 do 4 dni, da vam naš Podporni center Bestway pošlje nove dele.

Popoln pripomoček za vsakogar

Zdaj se vam najbrž že svita, da pri nas najdete resnično vse – že omenjene bazene za uživače pa vse do napihljivih pripomočkov za na plažo ter supov in kajakov za športno aktivne. Če vam bogata ponudba povzroča težave pri odločanju, preprosto poiščite navdih na našem Facebook ali Instagram profilu. Primeri vsakodnevne uporabe, fotografije in jasno naštete prednosti izdelkov bodo vašo odločitev takoj olajšali!

Sup deske Bestway Hydro-force

Za pomoč se lahko obrnete tudi na prijazno skupnost naših zvestih uporabnikov, ki vam bodo poleg deljenja nasvetov izdali tudi kakšen trik, ali pa preprosto pokličite naše prijazno osebje Bestway. Naši sodelavci vam bodo pomagali vaš dom spremeniti v oazo – sanjsko oazo neskončnih užitkov ...