5 prednosti masažnih bazenov

Masažni bazen v lastnem domu je več kot le luksuz. Razkrivamo, kako sproščanje v masažnem bazenu vpliva na naše zdravje in srečo.

Se tudi vam zdi, da živimo v času, ko je prav vsakdo »pod stresom«, ko nam kronično primanjkuje časa zase, ker se preveč ukvarjamo s službo, vzgojo otrok ali negovanjem starejših staršev, poleg tega pa nas nenehno bombardirajo z vsemi vrstami novic o dogodkih iz sveta? Dobro ste opazili – kot da se nahajamo v začaranem krogu, v katerem je vsak dan strašansko dolg in naporen, pomanjkanje časa za sprostitev in »polnjenje baterij« pa terja davek na našem razpoloženju in zdravju.

Da si spočijete glavo in se vrnete v normalo, morate najti mesto, kjer lahko za kratek čas pobegnete pred skrbmi in stresom. To mesto je lahko doma, zunaj na vrtu ali terasi, lahko pa je tudi v prostoru – ko imate enkrat napihljivi masažni bazen, je namreč povsem vseeno, kam ga boste postavili. Vedno vam bo omogočil popolno terapijo za dušo in telo, pa tudi druge dobrobiti. V nadaljevanju vam predstavljamo pet posebnosti, zaradi katerih se splača investirati v napihljive masažne bazene Lay-Z-Spa®.

Popoln ritual za blaženje stresa in sprostitev mišic

Veste, da topla kopel in nežna masaža mehurčkaste vode utrujenemu telesu in umu prineseta na stotine koristi? Poleg spodbujanja nastanka endorfinov lebdenje v masažnem bazenu poskrbi za izločanje strupov iz telesa in ustvari stanje umirjenosti, krepi odpornost, pomaga pri težavah s sinusi, izboljša spanec, zmanjša bolečine v mišicah in kosteh, zniža krvni tlak in povzroči porabljanje kalorij! In za rezultate delovanja hidroterapije zadostuje že okrog 20-minutna sprostitev na dan (odvisno od zdravstvenega stanja uporabnika).

 

Ženska se sprošča v masažnem bazenu.

Uživanje v milijonih mehurčkov – vedno, ko si to zaželite

Ena od najboljših prednosti lastnega masažnega bazena je ta, da lahko v njem uživate vedno, ko si to zaželite! Ne glede na letni čas ali del dneva vas bo vedno pričakal s popolno temperaturo vode, pripravljen za uživanje in sprostitev.

 

Najnovejše modele masažnih bazenov Lay-Z-Spa® lahko prek aplikacije celo vklopite in nastavite iz pisarne, avtomobila ali fitnesa. Ta tehnologija vam omogoča, da se razvajate s toplimi mehurčki, ko si to zaželite, saj vam po prihodu domov ne bo treba čakati, da se voda v bazenu segreje, temveč boste lahko v njej uživali takoj.

 

Masažen bazen poln mehurčkov

Zasnovani za varčnost

V času, ko še posebej pazimo na porabo električne energije, so napihljivi masažni bazeni Lay-Z-Spa® odličen kompromis med nujno potrebno sprostitvijo in varčnostjo. Opremljeni so namreč s številnimi tehnologijami, ki tudi v nekoliko bolj negotovih časih omogočajo vodne užitke brez stresa ob misli na račun za elektriko. 

  • Izolativno prekrivalo se popolnoma prilega gornjemu robu napihljivega masažnega bazena, s čimer preprečuje izgubo toplote, v času ogrevanja pa poskrbi, da temperatura vode hitreje naraste. 
  • Napredni sistem ogrevanja s termostatom ne zagotavlja le bliskovitega ogrevanja vode. Ko ta doseže izbrano temperaturo, namreč z delovanjem preneha in tako varčuje z elektriko. Delovati spet prične šele, ko zazna, da je temperatura vode padla za nekaj stopinj Celzija. 
  • Časovnik vam omogoča, da vnaprej določite čas ogrevanja. Tako vas lahko ob prihodu iz službe pričaka že ogret bazen, črpalka pa deluje le kratek čas pred vašim povratkom in ne celo dopoldne. 
  • Revolucionarna tehnologija Freeze Shield™ pozimi skrbi, da lahko vaš napihljivi jacuzzi tudi v najhladnejših dneh ostane na prostem, brez da bi voda v ceveh zamrznila. Sistem namreč sam zazna, ko zunanja temperatura pade pod 6°C in vodo ogreje do 10°C. To pomeni, da vam vode ni treba neprestano ogrevati in s tem trošiti dodatne elektrike. 
  • Material Duraplus™ ni le izjemno vzdržljiv, temveč zaradi svoje debeline in večplastne strukture tudi bolje zadržuje toploto. Po njegovi zaslugi spadajo napihljivi jacuzzi Lay-Z-Spa® med energetsko najučinkovitejše na trgu. 

Freezeshield tehnologija in bazen Bestway.

Enostavna postavitev in premeščanje

Napihljive masažne bazene Lay-Z-Spa® je mogoče povsem enostavno postaviti na prostem ali v zaprtem prostoru. Notranja struktura teh bazenov je izdelana iz materiala DuraPlus™, ki je odporen proti zunanjim vplivom (udarcem, UV-žarkom) in izjemno trpežen – ne glede na to, kolikokrat ga boste napihnili in zrak izpustili, bo bazen vedno ohranil svojo prvotno obliko.

Popolni za sprostitev s prijatelji in družino

Še ena velika prednost lastnega napihljivega masažnega bazena je ta, da ga lahko delite s prijatelji in družino. Povabite svoje najljubše goste na druženje, organizirajte majhno rojstnodnevno zabavo ali filmski večer – v kopalkah! Preživite dragocen čas z otroki med čofotanjem v na milijone mehurčkih ali pa presenetite partnerja z romantičnim opazovanjem zvezdnatega neba. Obstaja veliko odličnih načinov za uživanje v zasebnem masažnem bazenu – preprosto izberite tistega, ki vam najbolj ustreza.

Če iščete dostopno metodo, s katero bi v svoj dom hkrati vnesli luksuzno vzdušje in se razvajali po vsakodnevnih izzivih in obveznostih, ki vas čakajo, je naložba v enega od Bestwayevih® masažnih bazenov odlična ideja. Če boste izbrali svoj majhen vodni raj v vrsti različnih modelov bazenov iz linije Lay-Z-Spa®, se boste zagotovo vprašali, zakaj ga niste nabavili že prej!

 

Družina v masažnem bazenu.