Power Steel Special Series

Power Steel Special Series

Med soparnimi poletnimi dnevi je najbolj iskano mesto za pobeg pred vročino montažni bazen. Imeti bazen za domačo hišo, na vrtu ali dvorišču vikenda ali počitniške hiše je poseben užitek, ki se ga veselijo tako otroci kot odrasli. Zakaj torej ne bi bil tudi sam bazen poseben, edinstven in zanimiv?

Prav za takšne trenutke je Bestway® v posebni seriji združil bazene, ki izstopajo od ostalih. Montažne bazene Power Steel Special Series uporabniki priporočajo zaradi videza in dodatkov, ki jih drugi bazeni nimajo.

Montažni bazeni Power Steel™ Special Series so prvorazredni izdelki s fantastičnimi lastnostmi za najboljše poletne zabave in družinske počitnice na domačem dvorišču. Z vsakim modelom prejmete tudi varnostne lestve, ustrezen sistem za filtriranje in priključek za kemikalije ChemConnect™, za vrhunsko doživetje kopanja in pravilno vzdrževanje bazena pa vam priporočamo, da si nabavite še dodatno opremo.

Model Power Steel™ Oval z vzorcem lesa

Posebnost modelov montažnih bazenov Power Steel™ Oval linije Power Steel Special Series je njihov fantastičen videz. In medtem ko posamezne uporabnike očara njihova velikost (neverjetnih dimenzij 610 x 366 x 122 cm), druge impresionira njihov realističen prikaz lesenih deščic na zunanji strani bazenskih sten.

Ta topla zemeljska nota bo vsakemu vrtu dodala odmerek ekskluzivnosti, ki ga je mogoče opaziti v sodobnih hotelih in wellness centrih.

Montažni bazen Power Steel™ z montažo

Power Steel™ Comfort Jet Series™ je nedvomno najboljši bazen za vse, ki si želijo na lastni plaži za hišo privoščiti tako zabavo kot sprostitev! Gre za vrhunsko vodno oazo, ki je dovolj velika, da osveži in zabava vso družino ali prijatelje, ki so prišli na zabavo v bazenu v kopalkah, in hkrati zagotovi sproščujočo hidromasažo. Zagotovo se sprašujete, kako je to mogoče, kajne?

Bazen Comfort Jet Series™ je zasnovan kot fuzija dveh zmogljivih in izjemnih izdelkov iz tovarne Bestway® – montažnega in masažnega bazena. Predstavljajte si, da vaš otrok brezskrbno lebdi v bazenu na svoji najljubši blazini, medtem ko na drugi strani bazena vaš hrbet nežno masirata dve vodni šobi … Mar ni to nekaj naravnost čudovitega?

Tudi ta model bazena krasita prefinjen dizajn in prepričljiv tisk kamna, ki dvigne celoten vtis vrta na višjo, sodobnejšo in elegantnejšo raven, medtem ko za zabavno noto poskrbi LED-lučka, ki osvetli bazen v kar sedmih barvah.

Potrebujete več informacij o seriji posebnih bazenov Power Steel™?

Če imate kakšno vprašanje glede montažnih bazenov Power Steel™ Special Series, se brez težav obrnite na Info središče Bestway®, in sicer po telefonu na 051 60 90 40 ali po e-pošti info@bestway.si. Naši uslužbenci vam bodo z veseljem pomagali pred, med in po nakupu vašega novega vodnega razvedrila!

Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

2 artiklov

na stran
 1. -40%
  Bazen Power Steel™ Oval 610 x 366 x 122 cm z vzorcem lesa s kartušno filtrsko črpalko

  #5611R

  Akcijska cena 779,99 € Redna cena 1.299,99 €
  Dodaj v primerjavo
 2. -30%
  Top izbira