slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Potrebujete pomoč
pri izboru bazena?

Preberite vodič

Montažni bazeni Power Steel® Special Series

Med soparnimi poletnimi dnevi je najbolj iskano mesto za pobeg pred vročino montažni bazen. Imeti bazen za domačo hišo, na vrtu ali dvorišču vikenda ali počitniške hiše je poseben užitek, ki se ga veselijo tako otroci kot odrasli. Zakaj torej ne bi bil tudi sam bazen poseben, edinstven in zanimiv?

Prav za takšne trenutke je Bestway® v posebni seriji združil bazene, ki izstopajo od ostalih. Montažne bazene Power Steel Special Series uporabniki priporočajo zaradi videza in dodatkov, ki jih drugi bazeni nimajo.

Montažni bazeni Power Steel™ Special Series so prvorazredni izdelki s fantastičnimi lastnostmi za najboljše poletne zabave in družinske počitnice na domačem dvorišču. Z vsakim modelom prejmete tudi varnostne lestve, ustrezen sistem za filtriranje in priključek za kemikalije ChemConnect™, za vrhunsko doživetje kopanja in pravilno vzdrževanje bazena pa vam priporočamo, da si nabavite še dodatno opremo.

 

Model Power Steel™ Oval z vzorcem lesa

Posebnost modelov montažnih bazenov Power Steel™ Oval linije Power Steel Special Series je njihov fantastičen videz. In medtem ko posamezne uporabnike očara njihova velikost (neverjetnih dimenzij 610 x 366 x 122 cm), druge impresionira njihov realističen prikaz lesenih deščic na zunanji strani bazenskih sten.

Ta topla zemeljska nota bo vsakemu vrtu dodala odmerek ekskluzivnosti, ki ga je mogoče opaziti v sodobnih hotelih in wellness centrih.

 

Montažni bazen Power Steel™ z montažo

Power Steel™ Comfort Jet Series™ je nedvomno najboljši bazen za vse, ki si želijo na lastni plaži za hišo privoščiti tako zabavo kot sprostitev! Gre za vrhunsko vodno oazo, ki je dovolj velika, da osveži in zabava vso družino ali prijatelje, ki so prišli na zabavo v bazenu v kopalkah, in hkrati zagotovi sproščujočo hidromasažo. Zagotovo se sprašujete, kako je to mogoče, kajne?

Bazen Comfort Jet Series™ je zasnovan kot fuzija dveh zmogljivih in izjemnih izdelkov iz tovarne Bestway® – montažnega in masažnega bazena. Predstavljajte si, da vaš otrok brezskrbno lebdi v bazenu na svoji najljubši blazini, medtem ko na drugi strani bazena vaš hrbet nežno masirata dve vodni šobi … Mar ni to nekaj naravnost čudovitega?

Tudi ta model bazena krasita prefinjen dizajn in prepričljiv tisk kamna, ki dvigne celoten vtis vrta na višjo, sodobnejšo in elegantnejšo raven, medtem ko za zabavno noto poskrbi LED-lučka, ki osvetli bazen v kar sedmih barvah.

 

Potrebujete več informacij o seriji posebnih bazenov Power Steel™? 

Če imate kakšno vprašanje glede montažnih bazenov Power Steel™ Special Series, se brez težav obrnite na Center za pomoč strankam Bestway®, in sicer po telefonu na 051 60 90 40 ali po e-pošti [email protected]. Naši uslužbenci vam bodo z veseljem pomagali pred, med in po nakupu vašega novega vodnega razvedrila!

izdelkov
na stran
izdelkov

Ali hrepenite po lastnem kotičku raja? Uredite si ga doma.

V spletni trgovini Bestway lahko izbirate med bogato izbiro montažnih bazenov, različnih velikosti, barv, oblik in še bi lahko naštevali.

Vaš izbor je odvisen od namena, težnje po rekreaciji ali plavanju oziroma želje po sproščanju.

 

Potrebujete svetovanje? Za vas je tu prijazno osebje, ki vam bo svetovalo in pomagalo pred, med in po nakupu želenih izdelkov.

Potrebujete več informacij?

Preberi vodič