slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Potrebujete pomoč
pri izboru bazena?

Preberite vodič

Montažni bazeni Swim Vista Series™

Med poletnimi počitnicami družine z otroki komaj čakajo, da bodo delček svojega doma ali vikenda spremenile v vodni zabaviščni park, v katerem se bodo družinski člani med igro in sproščanjem še bolj povezali. Če ste se našli v tem stavku in imate dovolj veliko dvorišče, vsekakor razmislite o nakupu najbolj zaželenega nadzemnega bazena Bestway® na trgu.

Serija montažnih bazenov Power Steel™ znamke Bestway® je dobila okrepitev v obliki družinskega bazena Power Steel™ Swim Vista, ki bo s svojo velikostjo navdušil male in velike kopalce, s sodobnim videzom pa polepšal vsako dvorišče!

 

Največja senzacija so okna na bazenu!

Montažni bazeni Power Steel™ Swim Vista so dovolj veliki, da se lahko v njih ohladi številčna družina ali večja skupina prijateljev, ne da bi se pri tem stiskali kot sardine v konzervi. Poleg tega jih krasi kakovostna izdelava in čudovit videz. Če povemo natančneje, so bazeni Swim Vista Series™ edinstveni zaradi več razlogov:

·    Enostavno se sestavijo in razstavijo, ker so vse komponente bazena zasnovane tako, da se lahko povežejo brez vsakršnega dodatnega orodja, če upoštevate navodila, ki so priložena v kompletu z ostalimi deli bazena.

·    Uporabniki lahko izbirajo med dvema najbolj priljubljenima oblikama bazena, okroglim in ovalnim videzom, ki se popolno zlijeta z dvoriščem hiše, vikenda ali objekta za oddajo.

·    Zanimivi in nepozabni vzorci lesa, kamna ali ratana na zunanjih površinah bazenskega platna, izdelanega iz zelo trpežnega materiala Tritech™, bodo navdušili uporabnike, ki jim veliko pomeni estetski videz dna svoje majhne poletne oaze zabave in sreče.

·    Največjo pozornost pri tej seriji bazenov pritegnejo okna iz prvorazrednega prozornega PVC-materiala (2 okni pri manjših in 4 pri večjih modelih), ki omogočajo edinstveno izkušnjo plavanja otroci bodo nad tem dodatkom tako očarani, da bodo skozi okna nenehno opazovali, kaj se dogaja v okolici bazena, medtem ko okna staršem omogočajo veliko bolj praktično nadziranje  otrok, medtem ko se potapljajo in plavajo.

 

Montažni bazeni so gospodarji poletja

Kljub svoji velikosti (največji primerek meri impresivnih 549 x 274 x 122 cm) so nadzemni montažni bazeni Swim Vista Series™ v trenutku pripravljeni za zimovanje. Pomembno je, da jih pravilno razstavite, sestavite in skladiščite, da vas bo bazen naslednje poletje pričakal kot nov, brez poškodb na bazenskem platnu, kovinski konstrukciji in sistemih za filtriranje vode. 

 

Potrebujete pomoč? 

V Bestwayu® vemo, da se pred začetkom tako velikih investicijskih projektov pretehtajo vse možnosti in razlogi za nakup. Da bi vam olajšali izbiro modela ali velikosti bazena, vas vabimo, da se obrnete na Center za pomoč strankam Bestway® - lahko pokličete (od ponedeljka do petka, od 8. do 16. ure) na 051 60 90 40 ali pošljete e-sporočilo na naslov [email protected] – naši uslužbenci vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja in pomagali z nasvetom ali dodatnimi informacijami o vseh serijah bazenov in bazenske tehnike.

izdelkov
na stran
izdelkov

Ali hrepenite po lastnem kotičku raja? Uredite si ga doma.

V spletni trgovini Bestway lahko izbirate med bogato izbiro montažnih bazenov, različnih velikosti, barv, oblik in še bi lahko naštevali.

Vaš izbor je odvisen od namena, težnje po rekreaciji ali plavanju oziroma želje po sproščanju.

 

Potrebujete svetovanje? Za vas je tu prijazno osebje, ki vam bo svetovalo in pomagalo pred, med in po nakupu želenih izdelkov.

Potrebujete več informacij?

Preberi vodič