Ostali pripomočki za bazene

Ostali pripomočki za bazene

Večina kompletov montažnih bazenov Bestway® vključuje bazensko platno s konstrukcijo, črpalko s kartušnim filtrom ali peskom za čiščenje vode, lestev za vstop v bazen in pokrivalo. Da pa bi bil bazen vedno pripravljen na čofotanje oziroma voda čista, varna in prijetna za kopanje, je treba imeti doma tudi dodatne pripomočke za bazene.

Ta dva dodatka za čiščenje mora imeti doma vsak lastnik bazena

Obstajajo odlični dodatki za bazene, ki olajšajo njegovo čiščenje. Ne gre za drage izdelke, izdelane iz luksuznih materialov, prav tako pa za njihovo uporabo ne potrebujete posebnega dovoljenja ali navodil. Prav nasprotno – so izjemno lahki, enostavni za namestitev in učinkoviti, zato bi bila prava škoda, če jih kot lastnik bazena ne bi imeli tudi sami.

Skimmer

Skimmer je nepogrešljiv del filtracijskega sistema bazena. Ta praktična naprava v obliki valja, izdelana iz trde plastike, pomaga bazen očistiti s pomočjo sesalne tehnike črpalke, s katero je povezana. Ker se skimmer namesti tako, da visi ob notranji steni bazena, bo z malo truda »posesal« vso umazanijo s površine bazenske vode – mrčes, listje, vejice … Prepričani ste lahko, da bo vse, kar opazite na površini vode, končalo v skimmerju, s čimer bo voda čista, bistra in pripravljena za nove ure, polne izvrstne zabave!

Mrežice

Včasih so ročne mrežice za čiščenje bazena izjemno priročen pripomoček. Predstavljajte si, da ste pred 10 minutami ugasnili črpalko, ker je prečistila vso vodo, nato pa je v bazenu slučajno končala osa. Ali pa ste dvignili pokrivalo po sinočnji nevihti in opazili, da v bazenu plava ducat listov z bližnjega drevesa. Ali pa je otrok v bazenu slučajno pozabil najljubšo žogico. Boste vklopili črpalko, da ostrani listje? Skočili v bazen in pobrali žogico? Lahko, ne bo pa vam treba, če boste imeli pri roki ta zanimiv mrežast pripomoček s teleskopskim ročajem, s katerim lahko v nekaj sekundah odstranite nečistoče s površine ali težko dostopnega dna bazena.

Grelci za bazene – kako delujejo in kateri modeli so na voljo?

Tisti, ki trdijo, da se je mogoče v samostoječih bazenih Bestway® kopati samo poleti, še niso slišali za grelce bazenske vode. Voda je zgodaj spomladi ali pozno jeseni malce hladnejša kot poleti, a je lahko zahvaljujoč grelcem enako prijetna – kot da jo je segrelo avgustovsko sonce.

Želite podaljšati kopalno sezono? Uporabite eno od teh dveh vrst grelcev bazenske vode, ki se povežejo neposredno s črpalko:

·           električni grelec – elektrika segreje bazensko vodo na tudi do 40 stopinj Celzija;

·           solarni grelec – v tem ploščatem grelcu lahko sončna energija poviša temperaturo bazenske vode za do 5 stopinj Celzija.

Ne glede na to, kateri model grelca želite uporabiti, pa bo podaljšana sezona od vas zahtevala tudi intenzivnejše vzdrževanje bazena. A brez skrbi! V primeru, da se “oborožite” s pravo opremo, to sploh ni naporna naloga. 

Potrebujete še več informacij o pripomočkih za bazene?

Iščete popolne dodatke za svojega vodnega ljubljenčka? Preverite, kateri pripomočki so vse na voljo, na strani Bestway.si! Vsak izdelek je natančno opisan, če vas zanima, ali slednji ustreza dimenzijam vašega bazena, pa lahko brez težav kontaktirate tudi naše izkušene strokovnjake v informacijskem središču, in sicer po elektronski pošti ali na številko 051 60 90 40, od ponedeljka do petka, od 8. do 16. ure.

Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Artikli 1-12 od 43

na stran
 1. -40%
  SwimFinity™ Naprava za protitočno plavanje

  #58517

  Akcijska cena 959,99 € Redna cena 1.599,99 €
  Dodaj v primerjavo
 2. -20%
  Grelec za bazen

  #58259

  Akcijska cena 175,99 € Redna cena 219,99 €
  Dodaj v primerjavo
 3. -10%
  Pomirjujoč LED slap Bestway®

  #58619

  Akcijska cena 85,49 € Redna cena 94,99 €
  Dodaj v primerjavo
 4. -20%
  Skimer za bazen

  #58233

  Akcijska cena 31,99 € Redna cena 39,99 €
  Dodaj v primerjavo
 5. -20%
  Filtrirne kroglice Flowclear™ Polysphere™ 500 g - polnilo za filtre na pesek

  #58475

  Akcijska cena 23,99 € Redna cena 29,99 €
  Dodaj v primerjavo
 6. -10%
  Simulator plavanja Hydro Pro™ Swimulator Resistance

  #26033

  Akcijska cena 33,29 € Redna cena 36,99 €
  Dodaj v primerjavo
 7. Plovec za kemikalije 16,5 cm

  #58071

  13,99 €
  Dodaj v primerjavo
 8. Plovec za kemikalije

  #58209

  16,99 €
  Dodaj v primerjavo