aplikacija Lay-Z-Spa®

Ste obsedeli zatopljeni v delo, v primežu stresa in bi se radi čim prej prepustili nežnemu božanju toplih vodnih mehurčkov? Vsem uporabnikom napihljivih masažnih bazenov je to dobro poznano. In prav za takšne trenutke je nastala aplikacija Lay-Z-Spa® WiFi App. Naši strokovnjaki so namreč razvili tehnologijo, ki vam omogoča upravljanje vašega masažnega bazena Lay-Z-Spa® tudi, ko niste doma.

 

Mobilna aplikacija Lay-Z Spa za masažne bazene.

Aplikacija je združljiva z vsemi črpalkami Lay-Z-Spa® s podporo WiFi in vam omogoča, da kar prek pametnega telefona prilagajate vse nastavitve svojega masažnega bazena, tako da je ta pripravljen na vas, ko ste vi pripravljeni nanj. Funkcij je na pretek, od vklopa do izklopa masažnega bazena, prilagoditve temperature vode ali nastavitve časovnika, ki ustreza vašemu urniku. Prav vsaka od dodatnih opcij je nastala, da vam še dodatno olajša vsakdan in vas razbremeni stresa!

Funkcionalnost mobilne aplikacije Lay-Z Spa.

Aplikacija Lay-Z-Spa® WiFi App je na voljo od konca januarja 2020, in sicer tako za Apple kot tudi za Android naprave.

Masažni bazen Milan AirJet Plus™ ponuja funkcije, ki vam bodo pomagale čas, ki ste ga namenili sprostitvi, izkoristiti v polnosti. Kako? Denimo tako že vnaprej s časovnikom nastavite vklop masažnega bazena, da vas ob prihodu domov pričaka segret in pripravljen na uporabo. In kaj storiti, če ste časovnik pozabili nastaviti, ko ste odšli od doma? Brez skrbi, nastavite ga na daljavo - kar s svojo mobilno napravo.

Masažni bazen AirJet Milan Jay-z Spa v modri barvi.

Se tudi vam zdi najbolje, da se vaš masažni bazen prične pripravljati, še preden pridete domov? Prav zato vam Milan AirJet Plus™ omogoča, da najpomembnejše funkcije črpalke in grelca nastavite na daljavo, in sicer preko brezžičnega omrežja. Prenesite aplikacijo Bestway® Smart Hub™, povežite se s svojim napihljivim masažnim bazenom in regulirajte delovanje grelca in filtrirnega sistema, obenem pa nastavite časovnik ali enostavno zaženite oz. izklopite masažni sistem. Vse, kar potrebujete, je pametni telefon, Wi-Fi omrežje (v dosegu masažnega bazena) in brezplačna aplikacija.