Lay-Z-Spa masažni bazen

Ste tudi vi med tistimi, ki si želijo, da zimski dnevi čimprej minejo in da spet pride poletje?  Toda - ali ste opazili, da se zdi, kot da v toplih poletnih mesecih preživimo manj časa skupaj z družino? Če prav pomislimo - prav v hladnih zimskih nočeh se pogosteje tiščimo na kavču in si skupaj ogledamo kak film ali pa klepetamo, kot pa v toplih poletnih večerih.

Družinska sreča v masažnem bazenu.

Nova raziskava je pokazala, da se vsak četrti starš počuti preveč zaposlenega, da bi preživel dovolj časa s svojimi otroki. Dejansko je po navedbah Highland Spring 34 minut tista količina časa, ki ga povprečna družina vsak dan preživi skupaj.

Okrog 86 % družin, ki imajo napihljivi masažni bazen, pravi, da vedno iščejo aktivnosti, ki bi jih lahko počeli skupaj in da je prav masažni bazen odličen način, da družina čez leto preživi več skupnega časa. Nekaj je v teh čarobnih vabljivih mehurčkih, da postanejo še bolj blagodejni po napornem dnevu v službi ali v šoli, in upamo si staviti, da bo takoj, ko bo tudi na vašem vrtu postavljen masažni bazen, ta kotiček spontano postal pribežališče za vaš sproščen družinski čas.

Očka in njegova otroka se sproščajo v masažnem bazenu.

Če porabimo okrog dve uri dnevno vseh 30 dni v mesecu na spletu in pred zaslonom, predstavlja to kar veliko časa čez celo leto in običajno je prisotne precej slabe volje, preden se odloži iPad, telefon ali prenosni računalnik, da bi vsi družinski člani lahko skupaj preživeli nekaj družinskega časa. Tu nastopi napihljivi masažni bazen Lay-Z-Spa® - popolno razvedrilo, in to ne pred zaslonom. Sedite in nadoknadite zamujeni čas, ali pa se igrajte, medtem ko mehurčki in curki okrog vas ustvarjajo čarovnijo.

Deklica se veselo žoga v masažnem bazenu.

Naša paleta modelov Lay-Z-Spa® vključuje izbiro, ki ustreza vsaki družini, od maloštevilnih pa do velikih. Zakaj ne bi dovolili vašim otrokom, da po končani šoli povabijo svoje najboljše prijatelje in skupaj uživajo v masažnem bazenu? Razkošje svojega lastnega brbotajočega masažnega bazena bodo lahko delili s svojimi prijatelji, vi pa jih boste imeli na očeh medtem, ko se bodo odlično zabavali na vrtu.

Če so vaši otroci v tistih letih, ko jim druženje z mamo in očetom ni več tako vznemirljivo, kot je bilo nekoč, smo prepričani, da bo prihod čudovitega napihljivega masažnega bazena zopet povrnil nekaj privlačnosti in vabljivosti v družinski čas!

Družinsko veselje in sreča v masažnem bazenu.

Zakaj torej ne bi svoji družini privoščili popolnega užitka in preživeli to poletje več časa skupaj? Poiščite vaš popolni Lay-Z-Spa® še danes