ChemConnect priključek

Novost na tržišču – Priključek ChemConnect™ Bestway®

Priključek ChemConnect™ Bestway® se uporablja za montažne bazene, masažne bazene in peščene črpalke.

Nov patent Bestway®

ChemConnect™ je patentiran nov izdelek znamke Bestway®. Inovativen priključek za kemikalije, ki ga prejmete ob nakupu nove generacije bazenov Power Steel™, masažnih bazenov Lay-Z-Spa™ in z večino novih črpalk s peščenim filtrom FlowClear™.

Kam se priključek montira?

Priključek ChemConnect™ je montiran na steni vašega montažnega bazena ali napihljivega masažnega bazena. Črpalka potiska vodo v vaš bazen in ko voda prehaja skozi priključek ChemConnect™ se kemikalije samodejno raztapljajo. Priključek je že montiran na napravah generacije 2019 in naprej.

Reguliranje

Z obračanjem okroglega gumba na vrhu razdeljevalnika za kemikalije ChemConnect™ nastavljate količino vode, ki se pretaka skozi nastavek in s tem hitrost raztapljanja snovi.

Se priključek premika ali je fiksen?

Priključek je nepremičen, fiksiran in nadomesti plovce za razdeljevanje kemikalij.

bestway dozator za kemikalije chemconnect

Lahko priključek kupim samostojno?

ChemConnect™ za masažne bazene si lahko ogledate tukaj, za montažne bazene pa tukaj. ChemConnect™ je kompatibilen z vsemi jacuzziji Lay-Z-Spa® in montažnimi bazeni Bestway®, ki so imeli ta priključek že v originalnem bazenskem setu.

Želite izvedeti več?

Če želite več informacij o priključku ChemConnect™ ali o kakšnem drugem tehničnem aspektu bazenske tehnike Bestway® nam pišite na [email protected] ali se priključite Facebook skupini v kateri kimate možnost komunicirati s strokovnjaki in drugimi uporabniki izdelkov Bestway®. Povezava na Skupino >> Bestway Slovenija Pomoč & FAQ