ChemConnect priključek

Novost na tržišču – Priključek ChemConnect™ Bestway®

Priključek ChemConnect™ Bestway® se uporablja za montažne bazene, masažne bazene in peščene črpalke.

Nov patent Bestway®

ChemConnect™ je patentiran nov izdelek znamke Bestway®. Inovativen priključek za kemikalije, ki ga prejmete ob nakupu nove generacije bazenov Power Steel™, masažnih bazenov Lay-Z-Spa™ in z večino novih črpalk s peščenim filtrom FlowClear™.

Kam se priključek montira?

Priključek ChemConnect™ je montiran na steni vašega montažnega bazena, napihljivega masažnega bazena ali kar neposredno na črpalki s peščenim filtrom. Črpalka potiska vodo v vaš bazen in ko voda prehaja skozi priključek ChemConnect™ se kemikalije samodejno raztapljajo. Priključek je že montiran na napravah generacije 2019.

Reguliranje

Z obračanjem okroglega gumba na vrhu razdeljevalnika za kemikalije ChemConnect™ nastavljate količino vode, ki se pretaka skozi nastavek in s tem hitrost raztapljanja snovi.

Se priključek premika ali je fiksen?

Priključek je nepremičen, fiksiran in nadomesti plovce za razdeljevanje kemikalij.

Lahko priključek kupim samostojno?

Za enkrat proizvajalec priključek za samodejno porazdeljevanje kemikalij ne ponuja samostojno, zato ga lahko uporabljajo le kupci montažnih bazenov Power Steel™, večine peščenih črpalk FlowClear™ in napihljivih masažnih bazenov Lay-Z-Spa™.

Želite izvedeti več?

Če želite več informacij o priključku ChemConnect™ ali o kakšnem drugem tehničnem aspektu bazenske tehnike Bestway® nam pišite na [email protected] ali se priključite Facebook skupini v kateri kimate možnost komunicirati s strokovnjaki in drugimi uporabniki izdelkov Bestway®. Povezava na Skupino >> Bestway Slovenija Pomoč & FAQ