masažni bazen Lay-Z-Spa

Ste med tistimi, ki svojo počitniško hišico na naši mali obali ali v prečudovitem objemu gora oddajate? Je oddaja počitniških nastanitev ena vaših glavnih dejavnosti? V vsakem primeru se vam splača prebrati, zakaj svojo ponudbo obogatiti z možnostjo razvajanja med vodnimi mehurčki. Mnogi argumenti še kako držijo tudi v primeru, da vikend ali počitniško hišico uporabljate samo zase ali jo posojate zgolj najboljšim prijateljem. 

Konec zime ali zgodnja pomlad je popoln čas za kovanje načrtov in določanje ciljev za novo turistično sezono, pa tudi enostavnih del, popravil in nadgradenj notranjosti, teras in zelenih površin. Z ureditvijo pa se ne ukvarjajo samo hoteli, kampi in drugi veliki najemodajalci, temveč tudi lastniki zasebnih nastanitev, ki lahko v letu 2022 še sprejmejo turistične bone za leto 2020 in 2021 ter tako dodatno povečajo zasedenost svojih prostorov. In slednje sploh ni zanemarljiv podatek, če na hitro preverimo podatke raziskave Statističnega urada Republike Slovenije za leto 2021!

V tretjem četrtletju 2021 je na vsaj eno zasebno potovanje odšlo 60 % prebivalcev Slovenije, starih vsaj 15 let, in kar 53 % vseh teh potovanj je bilo opravljenih v Sloveniji. Med zasebnimi in poslovnimi potovanji v Sloveniji je večina domačih turistov bivala v najetih nastanitvenih objektih, kampih in drugih plačljivih nastanitvah (na primer v sobah zasebnikov), kar je v teh časih več kot odlična novica!

Ne glede na to, ali ste lastnik očarljivega apartmaja z veliko teraso na obali ali dih jemajočega vikenda na Dolenjskem, Gorenjskem ali v Pomurju, je zato želja enaka – imeti zadovoljne goste vse leto in doseči še večji uspeh kot lansko turistično sezono! Kako pa privabiti več gostov in upravičiti morebitno povečanje cene nastanitve – sploh v dragocenem letu, ko lahko vaši gostje še unovčijo turistične bone? Za začetek lahko postavite masažni bazen! V nadaljevanju vam razkrivamo pet zanimivih argumentov, zaradi katerih se boste vprašali, zakaj se niste tega spomnili že prej!

Razvajanje v domačem ali počitniškem Lay-Z Spa masažnem bazenu z družino.

1. Dodatna ponudba = boljša zasedenost (dokazano!)

Ste vedeli, da je masažni bazen eden od zelo pomembnih dejavnikov, glede na katere gostje izberejo svojo nastanitev na naslednjem potovanju?

Raziskava, izvedena na znanem portalu za oddajanje v najem Booking.com, je razkrila, da največji obisk beležijo tisti objekti, v katere se vlaga. S tem na portalu ne mislijo na nakup dragocenega pohištva ali sodobne kopalnice, temveč možnost dodatnih aktivnosti oz. dodatne kapacitete za praktičnost in udobje. To je lahko brezplačno parkirno mesto, majhen zasebni fitnes, izposoja koles, zunanji kamin za peko na žaru ali bazen, ki bo objektu zagotovil dodatno vrednost, gostom pa še en vidik razvedrila. 

Če verjamete ali ne, lahko očarljiva pomirjujoča oaza, kot je masažni bazen, najemodajalcem povprečno zagotovi tudi do 30 % večjo zasedenost. Gostje namreč med raziskovanjem, kje preživeti letni oddih ali kratek vikend pobeg, zelo pogosto primerjajo nastanitve in skoraj vedno bodo raje izbrali apartma, ki ponuja zunanji masažni bazen. Jacuzzi izberejo gosti, ki slednjega še nimajo doma, ter tisti, ki se tudi sicer vsakodnevno sproščajo v vedno vabljivi topli kopeli z na milijone mehurčki, saj želijo svojo wellness rutino nadaljevati tudi na dopustu.

2. Ne bodite odvisni od vremena!

Počitniški objekt in masažni bazen sta popolna kombinacija za podaljšanje sezone oddajanja v najem. Ne glede na to, kje se nahaja vaš nastanitveni objekt – ob naši čudoviti obali, v gorenjskih hribih ali na prekmurski ravnici – bodo vaši gosti uživali v kopanju v vseh letnih časih. Razburkana kopel bo navdušila goste vseh starostnih skupin, pozimi pa bo osvojila celo tiste, ki se mraza in snega najmanj veselijo. Masažni bazen je hkrati odlična naložba za nastanitvene objekte, ki se nahajajo daleč od obale, rek in jezer, denimo za vikende ob vinskih cestah, smučarske koče ali celo turistične kmetije.

Razvajanje štirih prijateljev v masažnem bazenu Lay-Z Spa s Freeze Shield tehnologijo.

V primeru bazena na terasi ali dvorišču vašim gostom prav tako ne bo treba skrbeti za vremensko napoved, ker je kopanje mogoče tudi v primeru nekoliko hladnejšega vremena. Ker so Bestwayevi najnovejši modeli masažnih bazenov opremljeni s tehnologijo Freeze Shield™, ki preprečuje zmrzovanje vode v ceveh črpalke, so namreč nared za vse letne čase. 

Tako se bodo z izbiro vaše nastanitve vedno počutili varne, saj lahko morebitno poslabšanje vremenskih razmer izkoristijo za sproščanje med mehurčki, namesto da bi bili omejeni na kavč in televizor.

3. Da bodo gostje srečni

Nedavna britanska raziskava je pokazala, da so ljudje radi blizu vode, ker so zaradi nje bolj mirni, zdravi in srečni. Kopanje v zunanjem masažnem bazenu zmanjšuje negativen vpliv stresa na naše zdravje in hkrati sprošča mišice, blaži bolečine ter zmanjšuje tveganja za poškodbe. Če združimo to neverjetno moč tople vode in zračnih mehurčkov, ki pripotujejo iz močnih šob, z razgledom na čudovito pokrajino in kozarcem najljubše pijače v roki, dobimo nepozaben romantični trenutek, ki se ga bodo gostje še dolgo spominjali. 

Masaža z vodnimi mehurčki pa ima še en izjemno pomemben učinek: pomaga pri regeneraciji! Aktivni športniki, ki se bodo po kolesarskih, gorniških ali drugih avanturah vrnili v vaš apartma, bodo brez dvoma cenili dodatno možnost za sproščanje in pripravo na nove podvige v naslednjih dopustniških dneh! 

In v kakšen bazen posaditi goste, da bodo srečni in sproščeni? 

Iščete vrhunski hidromasažni bazen, v katerem lahko gostite tudi do sedem oseb, z najudobnejšim sediščem in impresivnim sistemom zračne in vodne masaže? Potem je Lay-Z-Spa® Santorini HydroJet Pro™ najboljša izbira, saj je opremljen z vrhunsko masažno tehnologijo, sofisticirano črpalko z inteligentnimi funkcijami, LED-osvetlitvijo, za katero ne potrebujete dodatnih baterij ali polnjenja, in s kar 5 mehkimi vzglavniki.

Razvajanje v domačem Lay-Z Spa masažnem bazenu s prijatelji.

4. Enostavno se prenese z enega mesta na drugega

Napihljiv masažni bazen ne zasede veliko prostora in od vas ne bo zahteval drage prenove prostora ali napornega usklajevanja z mojstri. Bazen se s pomočjo večnamenske črpalke enostavno napihne z zrakom in postavi na mesto, ki ste ga izbrali, pa naj gre za balkon, teraso, verando, balkonsko nišo ali uto na dvorišču. Enostavna montaža in mobilnost sta dve od njegovih številnih prednosti – ko je izpraznjen, se brez težav prestavi v drug prostor ali na drugo mesto, znova napolni in priključi na električno vtičnico. Tako lahko njegov položaj prilagajate ostalim spremembam objekta, ki se jih lotite skozi leta.

5. Nizek vložek za večjo prednost pred konkurenco

Za ta luksuz uživanja v topli kopeli pozimi ne potrebujete posebnega dovoljenja ali bančnega kredita za celostno prenovo objekta. Okrogli ali kvadratni masažni bazeni Lay-Z-Spa® so na voljo po dostopnih cenah, zaradi katerih se vam bo naložba najverjetneje povrnila že v prvem letu oddajanja. Med vse stroške, ki jih morate upoštevati, spadajo stroški nakupa sredstev za obdelavo vode in filtrskih vložkov ter izjemno majhne porabe električne energije in vode. Ob pravilnem vzdrževanju boste lahko takšen masažni bazen za dvorišče gostom nudili vrsto let.

Razvajanje v domačem Lay-Z Spa masažnem bazenu v dvoje ob sončnem zahodu.

Namesto masažnega bazena lahko seveda izberete tudi montažnega, posebej če imate večje dvorišče. Medtem ko je masažni bazen sopomenka za sprostitev, polnjenje baterij in romantiko skozi vse leto, je montažni bazen simbol zabave, osvežitve in poletne zabave, tudi če se vaš vikend, počitniška hiša ali apartma ne nahaja blizu morja. 

Ne čakajte na poletje in priložnosti v zadnjem trenutku – poiščite najprimernejši masažni ali montažni bazen Bestway® in obogatite svoj počitniški raj.