-30%
Prejšnji izdelek
SUP Hydro-Force™ Sea Breeze Set 305 x 84 x 12 cm

SUP Hydro-Force™ Sea Breeze Set 305 x 84 x 12 cm

Naslednji izdelek
SUP Hydro-Force™ White Cap Set 305 x 84 x 12 cm

SUP Hydro-Force™ White Cap Set 305 x 84 x 12 cm

SUP Hydro-Force™ HuaKa'i Set 305 x 84 x 15 cm

Hydro-Force™ Huaka'i Set je najbolj popularna deska za SUPanje na trgu, saj je primerna za različno težke uporabnike. Je tudi odlična deska za SUPanje z vašim najboljšim prijateljem. Stoječe veslanje na napihljivi SUP deski je z vašim psom lahko še večji užitek in sprostitev za oba. Kakovostni materiali, odlična plovnost in preverjena kakovost Bestway®. Smo uradni slovenski zastopnik. Posebnost tega Hydro-Force™ SUPa je dvokomorna konstrukcija. Gre za ločeni komori z dvema ventiloma, ki zagotavljata še večjo varnost in stabilnost uporabnika.

Razpoložljivost: Na zalogi
Koda
65346
Akcijska cena 377,99 € Redna cena 539,99 €

LEANPAY - plačilo na obroke s kreditom preko spleta

Št. obrokov: 3, 6, 9, 12, 24, 36 ali 48
Obrestna mera: 6.95%

Maksimalen znesek kredita: 5.000,00 EUR

Nakup na obroke izberete na zaključku nakupa!

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!

OPIS

SUPANJE JE ZAKON … ŽE OD NEKDAJ.

SUP Aqua Journey

Izraz veslanje stoje ali SUPanje izhaja iz angleškega izraza »stand up paddle boarding«, ki se okrajša S.U.P. Prvič so ljudje stali na plavajoči deski in si pomagali z veslom že v 16. stoletju, a do danes se je ta aktivnost že zelo spremenila. Preberite več o zgodovini SUPanja >>> TUKAJ.

RAZLIČNE KATEGORIJE SUPov

 »ALL-AROUND«

Zaradi visoke okretnosti in lahkotnosti so te deske kot nalašč za mirne vode (Aqua Journey, Oceana Convertible, White Cap, White Cap Convertible, Huaka'i, Sea Breeze).

 »TOURING«

Stabilnost, hitrost in dodatni prostor za prtljago. Kot nalašč za dolge in varne ture po vodi (Cruiser Tech, Aqua Glider, Freesoul Tech Convertible).

 »RIVER«

Idealen za dolge in varne ture po vodi, primeren za uporabo na morju, jezerih in rekah (Kahawai).

 »RACE/FAST TOURING«

Dolge in hitre SUP deske za bolj izkušene SUParje, ki so primerne za hitro vožnjo in srednje dolge ture po vodi (Fastblast Tech).


NAJLJUBŠA AKTIVNOST V NARAVI? SUPANJE Z NAJBOLJŠIM PRIJATELJEM.

 Tudi v Sloveniji vedno več ljudi SUPa, in ker ima veliko SUParjev psa, se jih vse več odloča, da svoje najboljše prijatelje povabijo, da se jim pri tej prijetni, sproščujoči in regenerativni aktivnosti pridružijo. Znano je, da veliko psov ljubi vodo in plovbo. Zato smo pri Bestway® Hydro-Force™ izdelali napihljivo desko za SUPanje, ki je še posebej prijazna do človekovega najboljšega prijatelja, psa. Predstavljamo vam Hydro-Force™ Huaka'i Set.

 KDO IN KJE LAHKO UPORABLJA SUP Huaka'i Set Hydro-Force™?

 Kot omenjeno je bil napihljivi SUP Bestway® Huaka'i Set Hydro-Force™ izdelan z mislijo na vaše ljubljenčke, ampak to še ne pomeni, da ga ne morete uporabljati tudi sami ali z vašim otrokom. Gre za »All-Around« SUP desko in jo lahko uporabljate v različnih tipih voda.  

 NOSILNOST

 130 kg nosilnosti vam dopušča precejšnjo svobodo pri izbiranju svojega SUParskega sopotnika.

 DODATEN PROSTOR

 Na sprednjem delu SUPa Hydro-Force™ Huaka'i smo zmanjšali prostor za prtljago, zato da smo lahko razširili površino nedrseče podloge, ki lahko zdaj služi kot pohodno področje za vašega psa ali otroka.

 STABILNOST

 Relativno velika širina 84 cm in njeno razmerje z dolžino, prispeva k stabilnosti SUPa Hydro-Force™ in preprečuje zibanje, tudi če se sopotnik prestopa.

 DODATNI SMERNIK

 Z odstranljivim smernikom lahko Hydro-Force™ SUP prilagodite naravi plovbe, ki ste jo izbrali. Svojega psa najverjetneje sprva ne boste peljali na dolge SUP izlete, ampak boste pričeli s krajšimi krogi, da najprej preizkusite, kako se na SUPu počuti. V tem primeru bi bilo priporočljivo sneti odstranljiv smernik, da boste v bližini obale bolj okretni in se po potrebi lahko hitro vrnili na kopno.


DODATNE PREDNOSTI Huaka'i Set Hydro-Force™

 •  NAHRBTNIK:

 Visoko kakovostni in praktičen nahrbtnik poskrbi za prenašanje napihljive SUP deske. V prostoren nahrbtnik lahko spravite vse potrebno za vašo SUP avanturo, in če se odpravljate SUPati na (z avtom nedostopno) divjo plažo ali rečno obrežje, boste svoj SUP set z lahkoto prenesli na hrbtu.

 • TOP MATERIALI

 Material »drop stitch« je specialen material, ki se pogosto uporablja v navtiki, aviaciji ipd. Je inovativna pridobitev, ki združuje izredno lahkost z neverjetno trdnostjo. Preberite več o »drop stitch« materialu >>> TUKAJ. Površinski material je iz laminiranega PVCja, ki je odporen proti morebitnim poškodbam predrtjem, kar zagotavlja zabaven dan raziskovanja vode.

NEKAJ O NOVOSTIH 2021

Linija SUPov Hydro-Force™ se letos ponaša z bolj sodobnim, elegantnim in atletskim videzom. Logotip Hydro-Force™ se predstavlja v novi preobleki, ki je zgrajena na konceptu kril in letenja, kar se še posebej lepo kaže pri SUPih. Skupaj z edinstvenim videzom je bila za barvo znamke izbrana toplo rumena barva. Vsaka deska je dobila tudi novo reliefno teksturo (nedrsečo podlago), ki se ne poigrava samo z novim konceptom kril in letenja, temveč uporabnikom zagotavlja tudi boljši učinek proti zdrsu.

LASTNOSTI

 • Teža: 12 kg
 • Širina: 84 cm

 • Dolžina: 305 cm
 • Debelina: 15 cm
 • Nosilnost: 130 kg
 • Število smernikov: 1
 • Visokokakovostni »drop stitch« material
 • Visokokakovostni PVC
 •  Kategorija: »All-Around« (vsestranski SUP)

VSEBINA

 • Napihljiva SUP deska 

 • Nastavljivo aluminijasto veslo (217 cm)
 • Sredinski snemljiv smernik
 • Elastična vrvica za prtljago
 • Raztegljiva varnostna vrvica
 • Ročna tlačilka
 • Kakovostni potovalni nahrbtnik

Embalaža:

 • Dimenzije paketa: 37 x 93 x 33 cm
 • Teža paketa: 15.1 kg
Informacije o dostavi:

Želite več informacij?

NAVODILA