-30%
Prejšnji izdelek
SUP Hydro-Force™ Kahawai Set 310 x 86 x 15 cm

SUP Hydro-Force™ Kahawai Set 310 x 86 x 15 cm

Naslednji izdelek
Električna tlačilka Auto-Air za napihljiv SUP Hydro-Force™

Električna tlačilka Auto-Air za napihljiv SUP Hydro-Force™

SUP Hydro-Force™ Freesoul Tech Convertible Set 340 x 89 x 15 cm

Ta napihljivi Hydro-Force™ SUP set zagotavlja zabaven čas na jezeru ali reki. Ta turistična SUP deska je bila zgrajena za sproščujoče veslanje, jadranje ali vožnjo po vodi ne glede na vaše izkušnje z vožnjo. Lahko SUPate stoje, sedite kot v kajaku, lahko ga celo uporabljate kot windsup, SUPanje z jadrom na veter. Neverjetna stabilnost z dvema smernikoma, večfunkcijskim nastavljivim veslom in sedežem. Bestway Slovenija je uradni zastopnik. Varen nakup.

Razpoložljivost: Na zalogi
Koda
65310
Akcijska cena 447,99 € Redna cena 639,99 €

LEANPAY - plačilo na obroke s kreditom preko spleta

Št. obrokov: 3, 6, 9, 12, 24, 36 ali 48
Obrestna mera: 6.95%

Maksimalen znesek kredita: 5.000,00 EUR

Nakup na obroke izberete na zaključku nakupa!

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!

OPIS

SUPANJE JE ZAKON … ŽE OD NEKDAJ.

SUP Aqua Journey

Izraz veslanje stoje ali SUPanje izhaja iz angleškega izraza »stand up paddle boarding«, ki se okrajša S.U.P. Prvič so ljudje stali na plavajoči deski in si pomagali z veslom že v 16. stoletju, a do danes se je ta aktivnost že zelo spremenila. Preberite več o zgodovini SUPanja >>> TUKAJ.

RAZLIČNE KATEGORIJE SUPov

 »ALL-AROUND«

Zaradi visoke okretnosti in lahkotnosti so te deske kot nalašč za mirne vode (Aqua Journey, Oceana Convertible, White Cap, White Cap Convertible, Huaka'i, Sea Breeze).

 »TOURING«

Stabilnost, hitrost in dodatni prostor za prtljago. Kot nalašč za dolge in varne ture po vodi (Cruiser Tech, Aqua Glider, Freesoul Tech Convertible).

 »RIVER«

Idealen za dolge in varne ture po vodi, primeren za uporabo na morju, jezerih in rekah (Kahawai).

 »RACE/FAST TOURING«

Dolge in hitre SUP deske za bolj izkušene SUParje, ki so primerne za hitro vožnjo in srednje dolge ture po vodi (Fastblast Tech).

NEKAJ ZA DUŠO 

Tišina, valovi, morski vetrc, jaz in moj SUP. Kdor je že SUPal, jadral ali veslal, ve, o čem govorimo. Ne glede na to ali ste v Portorožu, na Mallorci ali Italiji, ko odrinete od obale in stojite na svojem SUPu, ste naenkrat v stiku z naravo in delate nekaj dobrega za svojo dušo. Predstavljamo vam napihljivo desko za SUPanje Freesoul Tech Convertible Set.

3 V 1 OZIROMA NAJVEČ, KAR VAM SUP KOMPLET LAHKO PONUDI

Freesoul Tech Convertible Set Hydro-Force™ je najbolj obsežen SUP set sezone 2021. Ponaša se z bogatim paketom dodatne opreme. Ta odlični SUP se z lahkoto prilagodi naravi plovbe, ki ste jo izbrali:

»TOURING« SUP

Zaradi dolžine (daljši je samo še SUP Fastblast Tech Set), velikega prtljažnega prostora, dolgega sredinskega stabilizacijskega smernika in drugega snemljivega smernika je Hydro-Force™ Freesoul Tech Convertible SUP hvaležen za »touring«, torej dolge ali srednje dolge SUParske izlete.

KAJAK/SUP

 S priloženim SUP/kajak sedežem, oporo za noge in dvostranskim aluminijastim veslom, se bo vaš Freesoul Tech Convertible napihljivi SUP v trenutku spremenil v udoben in okreten napihljiv kajak.

WINDSUP, SUP ZA JADRANJE Z VETROM

 Hydro-Force™ Freesoul Tech Convertible je v resnici večfunkcionalna napihljiva SUP deska, ki ima med drugim tudi integriran univerzalni windsurf nastavek. Zato jo lahko uporabljate tudi kot windsurf, oziroma natančneje windSUP ali SUP za jadranje z vetrom. Snemljiv sredinski smernik (pod vpetjem za jadro) zagotavlja izredno plovnost in stabilno usmerjenost, ki jo SUP na katerega vpnemo jadro potrebuje. Stranski ročaji lajšajo plezanje na windSUP v globoki vodi. Adapter za jadro in jadro nista vključena v set.

YOGA, ZABAVA IN OTROCI

 Če iz Freesoul Tech Convertible napihljivega SUPa odstranimo oba premična centralna smernika in uporabimo enojno različico večfunkcijskega vesla, ga lahko uporabimo za ležerno SUPanje ali poležavanje. Ker ta SUP premore neverjetno nosilnost (kar 160 kg), lahko na krajše SUPanje ali zabavanje na vodi povabimo svoje otroke. Izredna nosilnost in stabilnost dovoljujeta tudi, da na SUPu treniramo celo yogo. 

DODATNE PREDNOSTI Freesoul Tech Hydro-Force™

 • 2 VESLA V 1

Priloženo večfunkcijsko aluminijasto veslo, ki je nastavljivo po dolžini, lahko uporabljamo kot enojno veslo, ko SUPamo, ali kot dvostransko veslo, ko SUP uporabljamo kot kajak in veslamo v sedečem položaju.

 • NAHRBTNIK

Visoko kakovostni in praktičen nahrbtnik za prenašanje napihljive Hydro-Force™ SUP deske lahko nosite na hrbtu in vanj spravite vse potrebno za vašo SUP avanturo. Ta nahrbtnik je višji od nahrbtnikov pri ostalih SUPih v naši ponudbi. Če se odpravljate SUPati na divjo plažo ali rečno obrežje, ki je z avtom težko dostopna, kar brez skrbi! Svoj SUP set boste z lahkoto prenesli na hrbtu.

 • DVOFUNKCIJSKA TLAČILKA

Priloženo dvofunkcijsko tlačilko, ki ima integriran manometer lahko uporabljamo eno ali dvosmerno (napihovanje, izpihovanje). Črpalka z dvojnim delovanjem omogoča hitrejše napihovanje. Hydro-Force™ Freesoul Tech Convertible Set tako napihnemo v nekaj minutah in brez napora.

 • TOP MATERIALI

Napihljivi SUP Freesoul Tech Convertible Set je sestavljen iz kombinacije dveh materialov vrhunske kvalitete, Tritech™ material (na površini) in »drop stitch« (v notranjosti). Tritech™ je patentiran tri slojni material znamke Bestway in je izjemno vzdržljiv in odporen proti UV žarkom. »Drop stitch« je specialen material, ki se uporablja v navtiki, aviaciji ipd. Je inovativna pridobitev, ki združuje izredno lahkost z neverjetno trdnostjo. Preberite več o »drop stitch« materialu>>> TUKAJ.

NEKAJ O NOVOSTIH 2021

Linija SUPov Hydro-Force™ se letos ponaša z bolj sodobnim, elegantnim in atletskim videzom. Logotip Hydro-Force™ se predstavlja v novi preobleki, ki je zgrajena na konceptu kril in letenja, kar se še posebej lepo kaže pri SUPih. Skupaj z edinstvenim videzom je bila za barvo znamke izbrana toplo rumena barva. Vsaka deska je dobila tudi novo reliefno teksturo (nedrsečo podlago), ki se ne poigrava samo z novim konceptom kril in letenja, temveč uporabnikom zagotavlja tudi boljši učinek proti zdrsu.

LASTNOSTI

 • Teža: 17 kg
 • Širina: 89 cm

 • Dolžina: 340 cm
 • Debelina: 15 cm
 • Nosilnost: 160 kg
 • Število smernikov: 2
 • Visokokakovostni Tritech™ material
 • Visokokakovostni »drop stitch« material
 •  Kategorija: Izletništvo oziroma »Touring« SUP (najboljša oblika za daljše vožnje po ravni vodi)

VSEBINA

 • Napihljiva SUP deska
 • Večfunkcijsko aluminijasto veslo (217 cm)
 • Opora za noge
 • 2 centralna snemljiva smernika
 • SUP/kajak sedež
 • Vrvica za prtljago
 • Ročna tlačilka
 • Raztegljiva varnostna vrvica
 • Potovalni nahrbtnik za cel set

Embalaža:

 • Dimenzije paketa: 49 x 97 x 27 cm
 • Teža paketa: 20 kg
Informacije o dostavi:

Želite več informacij?

NAVODILA