slo hrv
Podpora
Telefon 051 609 040 Email [email protected]
Pomoč pri nakupu

Ne najdete ključne informacije in imate še vedno odprta vprašanja? Pišite nam ali nas pokličite. Vedno smo vam na voljo.

Potrebujete pomoč
pri izboru bazena?

Preberite vodič

Montažni bazeni Power Steel® Round

Lastniki montažnih bazenov vam bodo hitro priznali, da je prav kul imeti svojo majhno, zasebno plažo na dvorišču za hišo, kjer ti ni treba rezervirati mesta takoj po sončnem vzhodu ali paziti na brisače in ležalko. Prav kul je tudi čofotati v kristalno čisti vodi popolne temperature, ko veš, da lahko v njej ostaneš, kolikor ti srce poželi, ker s tem nikogar ne motiš.

Bestway® ponuja popolne modele, ki bodo s svojim videzom nadgradili podobo vsakega dvorišča. Montažni bazeni Power Steel™ Round namreč zahvaljujoč zanimivemu in zelo prepričljivemu vzorcu kamna na stenah tudi najenostavnejši vrt vikenda in počitniške hiše spremenijo v sodoben in zelo vabljiv prostor za druženje na svežem zraku.

 

Bazeni s številnimi odličnimi lastnostmi

V zadnjih letih povpraševanje po okroglih montažnih bazenih vse bolj narašča, posebej tistih, ki s svojim videzom izstopajo. Montažni bazeni Power Steel™ Round so zanimivi tako zaradi svojega čudovitega kamnitega tiska kot izjemnih lastnosti:

·     Bazensko platno je ojačano s posebno tehniko povezovanja kar treh slojev PVC-materiala, imenovano TriTech™, ki zagotavlja neverjetno čvrstost in trpežnost kljub velikemu pritisku vode.

·     Kovinski okvirji v obliki črke T poskrbijo za stabilnost bazena, saj so močno povezani s patentnim sistemom povezovanja, imenovanim Seal & lock System™, zahvaljujoč lakiranju s premazom pa ostanejo vrsto let odporni tudi proti rji.

·     Črpalka s kartušnim filtrom Flowclear™ s pretokom 9463 litrov na uro bo skrbela za čistočo vode v vročih poletnih mesecih.

·     Priključek za kemikalije ChemConnect™ se namesti na steno bazena in je odličen nadomestek za lebdeče plovce za odmerjanje kemikalij.

 

Čeprav komplet modela bazena Power Steel vsebuje en kartušni vložek za črpalko, vam priporočamo, da si nabavite še enega, da boste lahko pravilno vzdrževali bazen skozi celotno kopalno sezono. Mimogrede razmislite tudi o nakupu dodatne opreme, recimo skimerja in mrežice s teleskopsko palico, ki vam bo pomagala s površine vode odstraniti listje in podobne nečistoče.

 

Dobrodošli v družini Bestway®!

V Bestwayu® cenimo svoje uporabnike – tiste, ki so že kupili katerega od naših izdelkov, in tiste, ki šele iščejo svojo popolno poletno osvežitev. Čeprav ob vsakem izdelku v naši spletni trgovini najdete podroben opis, naši uporabniki včasih potrebujejo dodatno pojasnilo ali nasvet – brez odlašanja nas povprašajte o vsem, kar vas zanima, z veseljem vam bomo pomagali!

Ne glede na to, ali potrebujete več informacij o montažnih bazenih Power Steel ali drugi bazenski tehniki Bestway®, se brez težav obrnite na Center za pomoč strankam Bestway® – pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na številko 051 60 90 40, od ponedeljka do petka, od 8. do 16. ure.

izdelek
na stran
izdelek

Ali hrepenite po lastnem kotičku raja? Uredite si ga doma.

V spletni trgovini Bestway lahko izbirate med bogato izbiro montažnih bazenov, različnih velikosti, barv, oblik in še bi lahko naštevali.

Vaš izbor je odvisen od namena, težnje po rekreaciji ali plavanju oziroma želje po sproščanju.

 

Potrebujete svetovanje? Za vas je tu prijazno osebje, ki vam bo svetovalo in pomagalo pred, med in po nakupu želenih izdelkov.

Potrebujete več informacij?

Preberi vodič