Tlačilke

Tlačilke

Če vašega bazena ne podpira kovinska konstrukcija, je po vsej verjetnosti družinski ali otroški bazenček ali pa Fast Set™. To pomeni, da ga boste morali napihniti, če je manjši mogoče tudi več krat v eni sezoni, pri tem vam bo prišla prav električna zračna tlačilka ali običajna tlačilka za bazen, ki jo upravljate z roko.
Pri Fast Set™ modelu bazena, boste napihovali obroč in pri tem morate biti previdni, saj bi ga lahko električne zračne tlačilke počile, če ga napihujete predolgo, zato v teh primerih svetujemo, da ste zelo pozorni ali še raje, da to nalogo opravite z drugačnim tipom tlačilke za bazen. Dobro vam lahko služi nožna tlačilka, ki jo poganjate z nogo ali ročna tlačilka za bazen. Če se vam zdi, da bi za vas to opravilo znalo biti preveč naporno, lahko kombinirate električno in ročno opcijo s tem, da drugo uporabite na koncu seveda, da imate občutek kdaj je dovolj zraka v komori.
Seveda ne smemo pozabiti, da poleti napihujemo še veliko drugih stvari, od pripomočkov, ki jih na plaži uporabljajo najmanjši, do blazin za odrasle, pri tem so prenosne ročne tlačilke nepogrešljive, saj je nepredstavljivo, da bi veliko napihljivo ribo napihovali z usti, to bi trajalo ure in ure. Mogoče si mislite, da tudi napihovanje na roke lahko traja nekaj časa; odvisno je od tega kdo napihuje, ampak ne pozabite, da vam je za nakup na voljo tudi električna prenosna ročna tlačilka, ki deluje na baterije in jo lahko uporabljate tudi na plaži, kjer ni električnega omrežja.

Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Artikli 1-12 od 15

Stran
na stran