Tlačilke

Tlačilke

Vsaka družina, ki ima na svojem dvorišču otroški bazen, blazino ali bazen Bestway® Fast Set™ z napihljivim robom, ve, da se poletne radosti ne morejo začeti brez tlačilke. Da bi takšen model bazena postal uporaben, je treba namreč njegov obroč najprej napolniti z zrakom. In vsakdo, ki je kdaj bazen napihoval brez pomoči tlačilke oziroma je za napihovanje uporabil izključno moč svojih pljuč, ve, za kako naporen in dolgotrajen postopek gre – in kako se ti lahko začne zaradi silnega pihanja vrteti!

V 21. stoletju je »napihovanje« katerega koli napihljivega predmeta z zrakom skozi usta pravi nesmisel, ker so sodobne tlačilke dobesedno na dosegu roke. Nalogo bodo opravile hitro in učinkovito, vi pa boste imeli več časa za čofotanje v bazenu in igranje s svojimi najdražjimi.

Izberite svoj najljubši model tlačilke

Ste vedeli, da je prvo zračno tlačilko izumil Nemec Otto von Guericke leta 1650? Od takrat se je ta pripomoček za potiskanje zraka močno spremenil! V Bestwayju® mislimo na zdravje in dragocen čas svojih kupcev, zato uporabnikom ponujamo različne modele tlačilk, ki odlično nadomestijo pljuča kupcev:

·           ročne tlačilke, ki delujejo tako, da uporabnik z rokami dviga ročaj tlačilke in ga spušča;

·           nožne tlačilke pihajo zrak zahvaljujoč uporabnikovim nogam;

·           brezžične tlačilke s polnilnimi baterijami, ki se polnijo prek USB-priključka;

·           tlačilke, ki se povežejo z električno vtičnico z napetostjo od 220 do 240 V.

Medtem ko nožne tlačilke številne spomnijo na počitnice v otroštvu, boste danes na plažah ali dvoriščih hiš pogosteje videli električne zračne tlačilke za bazene, ki se povežejo s standardno električno vtičnico, in prenosne tlačilke na baterije. Skoraj vsak model je dobavljen v kompletu z vsaj tremi različnimi velikostmi priključkov, ki omogočajo napihovanje različnih predmetov, medtem ko imajo včasih tiste na elektriko ali baterije priložen tudi adapter za polnjenje v avtomobilu.

Zračne tlačilke so enostavne za uporabo — vse, kar morate narediti, je, da povežete priključek na ventil bazena in pritisnete tlačilko z roko ali nogo oziroma pritisnete gumb na črpalki. Posamezne tlačilke omogočajo tudi praznjenje zraka iz obroča bazena in se lahko uporabljajo tudi na potovanjih in pri aktivnostih na prostem.

Tlačilke niso rezervirane samo za bazene!

Zračne tlačilke morajo biti obvezen del opreme v omari vsakega lastnika bazena, saj se lahko poleg  napihovanja roba bazena uporabijo tudi za druge predmete, ki jih pogosto uporabljamo med kopanjem, kot so:

·           napihljivi obroči in otoki,

·           napihljive blazine,

·           napihljivi čolni za otroke,

·           žoge za na plažo,

·           rokavčki.

Naj bodo letos vsi vaši gumijasti poletni pripomočki ustrezno napihnjeni in pripravljeni za zabavo zahvaljujoč pravi izbiri zračne tlačilke za bazene! Če niste prepričani, katero izbrati, ali pa potrebujete dodatno pojasnilo glede načina uporabe, se brez težav obrnite naše strokovnjake - lahko tudi po telefonu na 051 60 90 40, od ponedeljka do petka, od 8. do 16. Ure.

Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Artikli 1-12 od 16

Stran
na stran