Oprema za bazene, bazenske črpalke in filtri ter bazenska tehnika Bestway®

Oprema za bazene

Bazenska Oprema
Peščene črpalke

Privoščite svoji družini najbolje: kakovostne filtrirne črpalke s peščenim filtrom zagotavljajo praktičnost in dolgotrajno delovanje z minimalnim vzdrževanjem.

Lestve za bazen

Bazenske lestve uporabljamo pri vseh visokih in srednje visokih bazenih za lažje vstopanje v bazen. Zaradi vaših otrok je pomembno, da gre za varnostne lestve.

Ostali pripomočki za bazene

Potrebujete cev, adapter ali drug rezervni del za vaš montažni bazen? Mogoče testne lističe za preverjanje vode v bazenu? Kliknite sem.

Kartušne črpalke

Črpalke s kartušnim filtrom so obvezni element vsakega bazenskega filtrirnega sistema. So lahke, hitro prefiltrirajo vodo bazena in so cenovno dostopne.

Pokrivala za bazen

Bazenska pokrivala so nepogrešljiva, saj preprečujejo, da bi veter prinesel večje delce ali, da bi mrčes in druge živali vstopale v bazen, ko ga ne uporabljate.

Kartušni filtri

Kartuše za filtrirno črpalko Flowclear™ skrbijo filtriranje vode v vašem bazenu. Filtri za bazen učinkovito prečiščujejo vodo bazena saj omogočajo hiter pretok.

Vse za čiščenje bazena

Potrebujete pripomoček za ročno ali avtomatsko čiščenje bazena? Imamo vse od bazenskih robotov, do avtomatskih sesalnikov, baterijskih ročnih sesalcev, mrežic …

Podloge za bazen

Zaščitne podloge za bazen varujejo pred preluknjanjem in toplotno izolirajo. Sestavljive puzzle bazenske podloge ali podlaga za bazen v enem kosu.

Tlačilke

Tlačilke za bazene in druge namene. Vam je boljša ročna tlačilka, nožna, baterijska ali električna tlačilka za blazino ali posteljo? Tlačilka za v avto? Imamo jih vse!

Oprema za bazene

Are Your Sure?

Exit